Plant-a-Wish®

Plant-a-Wish® staat voor een uniek, eigentijds retail-concept:

Een origineel, hoogwaardig plantcadeau en een speciaal ontworpen wenskaart gecombineerd in een trendy, retail-ready totaalproduct. Met Plant-a-Wish® wordt het geven en het krijgen kortom nog persoonlijker.

De producten van de Plant-a-Wish®-lijn kunnen desgewenst worden geleverd in een kleurrijke Plant-a-Wish® display of showdoos, die impulsaankopen nog meer stimuleert en daarnaast instant sfeer en uitstraling geeft aan de winkel. Co-marketing behoort ook tot de mogelijkheden: logo en huisstijl kunnen worden verwerkt in de topkaart van de display, maar ook in de wenskaarten. Planten en bloemen zijn ideale cadeaus. Maar wil je de ontvanger echt verrassen, dan bieden de unieke en innovatieve Plant-a-Wish®-producten uitkomst:

Heart2Heart

Heart2Heart is een uniek, stijlvol cadeauproduct bestaande uit een prachtige hartvormige orchidee met daarin een bijpassende hartvormige wenskaart, waarop een persoonlijke boodschap kan worden geschreven. Dit exclusieve product wordt geleverd in een exclusieve aardewerken sierpot. Kortom, show your love with Heart2Heart!

Paint your Plant®

Paint your Plant® is een uniek en innovatief cadeauproduct waaraan kinderen letterlijk een persoonlijke “touch” kunnen geven. De beschilderbare Echeveria-plant en het verfsetje zijn verpakt in een origineel cadeautasje met bijbehorende wenskaart. De wenskaart waarop een lieve boodschap kan worden geschreven, maakt het originele cadeau af.

een kant-en-klaar verkoopsucces

plentyplants. from holland with love.
plentyplants